okładka

Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : praca zbiorowa

Trziszka, Tadeusz Red.

Rok wydania: 2009.

Przemysł bezpieczeństwo i higiena pracy., Przemysł rolno-spożywczy, Jakość produktu

Autor
Trziszka, Tadeusz Red.
Tytuł
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : praca zbiorowa
ISBN
978-83-60574-88-1
Miejsce wydania
Wrocław :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego,
Rok wydania
2009.
Objętość
515 s. :
Rozmiary
24 cm.
Hasła przedmiotowe
Przemysł bezpieczeństwo i higiena pracy.
Przemysł rolno-spożywczy
Jakość produktu
020
%a 9788360574881
245
%a Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności : %b praca zbiorowa /
260
%a Wrocław : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego, %c 2009.
300
%a 515 s. : %c 24 cm.
650
%a Przemysł %x bezpieczeństwo i higiena pracy.
650
%a Przemysł rolno-spożywczy
650
%a Jakość produktu
700
%a Trziszka, Tadeusz %e Red.
920
%a 978-83-60574-88-1